Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cours de langue francaise premier livre (J. A. Candrea, 1927)
Atentie, cartea Cours de langue francaise premier livre (J. A. Candrea, 1927) nu are coperta fata! L'ouvrage est destinee a la 1-ere classe des lycees et gumnases, des ecoles secondaires de heunes filles et des ecoles professionnelles. XXI-e Edition, un tirage de 10000 exemplaires.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cours de langue francaise premier livre (J. A. Candrea, 1927)

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor J. A. Candrea
An publicare 1927
Editura Alcalay
Limba franceza
Numar pagini 144
Stare satisfacatoare