Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Craiova. Pagini de istorie si civilizatie (3 volume)

Lucrarea Craiova. Pagini de istorie si civilizatie (3 volume) ne prezinta Alimentarea cu apa, 150 de ani de la Revolutia Romana din 1848 si Amenajarea apelor, canalizarea si termoficarea orasului. Sub coordonarea Leonidei Nicolaescu, volumele sunt extrem de utile pentru cei ce doresc sa cunoasca mai in detaliu paginile culturale, istorice si nu numai ale orasului din Cetatea Baniei.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Craiova. Pagini de istorie si civilizatie (3 volume)

  • 70.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Dinica Ciobotea Ion Zarzara Vasile Pleniceanu
An publicare 1997
Editura Aius/Hlios
Limba romana
Numar pagini 136, 374,170
Stare foarte buna