Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Critice Vol.I Fieraria lui Logan (cu dedicatie)
Cartea Critice Vol.I Fieraria lui Logan (cu dedicatie) contine dedicatia autorului Mihai Cimpoi, critic si istoric literar, eminescolog, redactor literar si eseist basarabean - ales doua decenii presedinte al Uniunii Scriitorilor din Moldova. A fost deputat al poporului rus in dezghetul gorbaciovist (1989-1990), ulterior deputat in Parlamentul Moldovei in perioada 1999-2001.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Critice Vol.I Fieraria lui Logan (cu dedicatie)

  • 24.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mihai Cimpoi
An publicare 2001
Editura Scrisul Romanesc
Limba romana
Numar pagini 205
Stare foarte buna