Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cronicile martiene
1999 este anul in care incepe actiunea Cronicilor martiene, cand prima expeditie a pamintenilor aterizeaza pe Marte si este distrusa, ca si urmatoarele doua, de un popor inteligent si cult, aflat la apogeui civilizatiei. Capabili de metamorfoze spectaculoase, locuitorii straniei planete creeaza halucinatii puternice, luand forma fiintelor dragi si a peisajului mental al pamantenilor. Telepatie, hipnoza, atmosfera de horror: aceasta este lumea Cronicilor martiene.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cronicile martiene

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ray Bradbury
Colectie Albedo
Editura Gama
Limba romana
Numar pagini 246
Stare excelenta