Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cu orice risc
Cu orice risc, Aius, 1995, este un policier de Leonardo Sciascia, cu o traducere si prefata de George Popescu. Leonardo Sciascia are mai multe traduceri la noi, dar niciuna dintre ele disponibila. Din operele scriitorului italian putem aminti: Cand se arata cucuveaua, Codicele egip?ian, Fiecaruia ce i se cuvine sau Marea de culoarea vinului; Todo modo.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cu orice risc

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Leonardo Sciascia
An publicare 1995
Editura Aius
Limba romana
Numar pagini 111
Stare foarte buna