Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Culegere de exercitii si probleme - Teste de evaluare clasa a VIII-a)
Utilizarea culegerilor de probleme in activitatea la clasa constituie o traditie a invatamantului romanesc. Pe linia acestei traditii, culegerea de fata diversifica oferta de exercitii si probleme cuprinsa in manualele de matematica pentru clasa a VIII-a.
Exercitiile si problemele acestei culegeri:
- sunt grupate tematic pe lectii;
- sunt organizate in cadrul fiecarei lectii pe patru niveluri de dificultate ce permit elevului sa avanseze in ritmul sau;
- acopera toata gama de proceduri de calcul si rationamente prezente in manualele alternative;
- sunt insotite de rezolvari ce evidentiaza clar ideile fundamentale ale fiecarei solutii;
- asigura autovaluarea si evaluarea prin prezenta testelor, atat la finalul unui grup de lectii asociate tematic, cat si la finalul fiecarui capitol.

In plus, pentru a fi un instrument util de lucru pentru toti elevii, indiferent de manualul dupa care studiaza, culegerea cuprinde, cu solutii complete, toate problemele propuse in manualul Sigma. Rubrica ”Cum redactam?”, care apare sistematic inaintea testelor de evaluare, prezinta rezolvarea completa a unei probleme semnificative, precum si cateva sfaturi utile privind motivarea deciziilor de luat pe parcursul redactarii problemei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Culegere de exercitii si probleme - Teste de evaluare clasa a VIII-a)

  • 12.90Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor M. Modoiu G. Marinescu Cristian Voica Mihaela Singer
Editura Sigma
Limba romana
Numar pagini 312
Stare foarte buna