Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Culegere de probleme de algebra liniara, geometrie analitica si geometrie diferentiala
Lucrarea de fata, Culegere de probleme de algebra liniara, geometrie analitica si geometrie diferentiala, este destinata celor care doresc sa aprofundeze cunostintele teoretice de algebra liniara, geometrie analitica si geometrie diferentiala prin aplicatii practice concrete prezentate impreuna cu solutiile lor. Pentru o mai buna consolidare a notiunilor, sunt prezentate in cadrul fiecarui capitol si cate un set de probleme propuse spre rezolvare.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Culegere de probleme de algebra liniara, geometrie analitica si geometrie diferentiala

  • 32.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor M. M. Stanescu F. Munteanu V. Slesar
An publicare 2003
Editura Sitech
Limba romana
Numar pagini 281
Stare foarte buna