Vezi cos Comanda
-30% Culegere de probleme de matematica (Mihai Cocuz)
Volumul contine aproximativ 536 probleme de matematica rezolvate care acopera o arie larga de preocupari: 73 probleme de analiza, 276 probleme de algebra, 36 de probleme de trigonometrie si 155 de probleme de geometrie. Solutiile problemelor sunt originale, elegante si ingenioase, atestand inalta pregatire profesionala a eminentului profesor de matematica de liceu iesean: Mihai Cocuz.
Prin continutul ei cartea trebuie sa devina un auxiliar pretios pentru profesorii de liceu din toata tara in organizarea cecurilor de matematica cu elevii. De asemenea, cartea este utila elevilor din ultimele clase de liceu atat in pregatirea lor pentru olimpiadele de matematica dar mai ales in vederea sustinerii examenului de admitere in invatamantul superior.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Culegere de probleme de matematica (Mihai Cocuz)

  • 25.00Lei
  • 17.50Lei

Disponibilitate: In stoc


Autor Mihai Cocuz
Colectie Biblioteca profesorului de matematica
Editura Academiei Republicii Socialiste Romania
Limba romana
Numar pagini 430
Stare foarte buna