Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Culegere de probleme rezolvate - varianta Pascal
Culegere de probleme rezolvate - varianta Pascal este o lucrare intocmita de Dana Botofei, Roxana Tamplaru, Liliana Schiopu. Pascal este un limbaj de programare a calculatoarelor. El a fost dezvoltat de elvetianul Niklaus Wirth in anul 1970. Un mare avantaj al sau este asemanarea cu limbajul natural, ceea ce il face limbajul ideal pentru cei care sunt la primul contact cu programarea.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Culegere de probleme rezolvate - varianta Pascal

  • 19.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Dana Botofei Roxana Tamplaru Liliana Schiopu
An publicare 2006
Editura Else
Limba romana
Numar pagini 138
Stare foarte buna