Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cultura carpica
Cultura carpica este o lucrare intocmita de Gh. Bichir ilustratii, fotografii si figuri alb-negru, in text. Descoperirea culturii carpice este una din cele mai importante realizari ale arheologiei din ultimul patrar de veac. Cartea de fata este un document care vorbeste de prezenta populatiei autohtone pe aceste meleaguri, intr-o vreme cand, dupa unii cercetatori straini, zona extracarpatica a Romaniei era stapanita de sarmati, goti si alte neamuri germanice.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cultura carpica

  • 87.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Gh. Bichir
An publicare 1973
Editura Academiei R.S.R.
Limba romana
Numar pagini 411
Stare foarte buna