Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cultura de celule si biotehnologiile moderne
Cultura de celule si biotehnologiile moderne este o lucrare elaborata de Petre Raicu, Elena Marcela Badea, colectia Stiinta pentru Toti. Dezvoltaera cercetarilor de inginerie genetica, biologie celulara, biochimie sau microbiologie a facut posibila aparitia biotehnologiilor moderne si a bioindustriei. Lucrarea de fata prezinta elementele principale ale tehnicilor genetice ce utilizeaza culturile de celule penru obtinerea in timp record de noi soiuri, medicamente, clone, etc.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cultura de celule si biotehnologiile moderne

  • 17.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Petre Raicu Elena Marcela Badea
An publicare 1986
Colectie Stiinta pentru Toti
Editura Stiintifica si Enciclopedica
Limba romana
Numar pagini 166
Stare foarte buna