Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cultura, dezvoltare, identitate. Perspective actuale
Din sumarul lucrarii Cultura, dezvoltare, identitate. Perspective actuale, elaborata de Floare Chipea, Ionel Cioara: Rolul metodei monografice in sociologia romaneasca, Abandonul scolar - sursa a marginalizarii sociale, Ilie Badescu - un creator de noi paradigme sociologice, Dinamica sinelui si procesul de socializare, Despre identitatea etnica si conservarea valorilor, Evolutia ocupatiilor in perspectiva anului 2010.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cultura, dezvoltare, identitate. Perspective actuale

  • 66.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Floare Chipea Ionel Cioara
An publicare 2007
Editura Expert
Limba romana
Numar pagini 946
Stare foarte buna