Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cultura romana si politicianismul (1995)
Din cuprinsul lucrarii Cultura romana si politicianismul, autor C. Radulescu Motru: Martirii de la 1848, Problema culturii romane sub forma zeflemelei, Critica negativa, Caracteristica sumara a culturii, Mimetismul social din a doua jumatate a secolului al XIX-lea, Raportul intre evolutia intelectuala si tehnologie, Teorii socialiste, Aplicarea legilor psihologiei la problema culturii, Importanta unitatii de cultura, Gandirea mitologica proprie popoarelor primitive, Cultura si civilizatie, Civilizatia chineza, Mentalitate nestabila si ridicola, Civilizatia si politica internationala coloniala a statelor Europei, Agitatia si indisciplina in munca romanului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cultura romana si politicianismul (1995)

  • 49.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor C. Radulescu Motru
An publicare 1995
Editura Scrisul Romanesc
Limba romana
Numar pagini 160
Stare foarte buna