Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cum a aparut viata - prin evolutie sau creatie?

Cum a aparut viata - prin evolutie sau creatie?, din sumar: Originea vietii, Ce spune Geneza?, Marturia documentelor fosile, "Oamenii maimute" - ce au fost ei?, O planeta extraordinara, De ce a permis Dumnezeu evolutia, Impresionantul nostru Univers, Este Biblia demna de incredere?.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cum a aparut viata - prin evolutie sau creatie?

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1988
Editura Watch Tower Bible
Limba romana
Numar pagini 255
Stare foarte buna