Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cum sa devii bogat stand acasa
Cum sa devii bogat stand acasa este o carte de Philippe Cazman, cu un apendix-ilustratii, in afara textului. Chiar in timp ce citim randurile acestei carti, zeci de persoane exploateaza deja ideile lucrarii, izvoare de profit si incaseaza sume uneori considerabile chiar daca nu ar fi banuit vreodata ca sunt capabile sa o faca. Este insa nevoie sa risipim multa energie pentru acest proiect, cel putin la inceput, pana cand sa functioneze bine.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cum sa devii bogat stand acasa

  • 31.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Philippe Cazman
Editura Rom Direct Impex
Limba romana
Numar pagini 173
Stare foarte buna