Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cum sa fii un gentleman. Mic tratat de eleganta
Cum sa fii un gentleman este ghidul din umbra al oricarui barbat inteligent. Intr-o lume in care toata lumea se grabeste, sa fii un gentleman pare din ce in ce mai complicat. John Bridges (directorul Centrului Cultural din Nashville, Tennessee) te ajuta sa depesesti nesiguranta si sa deprinzi stiinta de a fi un gentleman, oferindu-ti toate indrumarile necesare. A Gentleman at the Table ne arata cum sa te porti la spectacol, cum intri sau iesi pe usa, cum fumezi trabucul, cum te porti in avion, cum te imbraci, cum oferi bacsis, cum comanzi o sticla de vin sau cum reactionezi la o insulta.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cum sa fii un gentleman. Mic tratat de eleganta

  • 24.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor John Bridges
An publicare 2008
Editura Nemira
Limba romana
Numar pagini 184
Stare foarte buna