Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cum sa redactam  lucrare de diploma, o teza de doctorat, un articol stiintific
Cum sa redactam lucrare de diploma, o teza de doctorat, un articol stiintific - un instrument de lucru esential pentru toti cei care pregatesc o lucrare academica - este o lucrare intocmita de Septimiu Chelcea. El este profesor universitar, preda cursurile de Psihologie sociala, Metodologia cercetarii sociologice si Opinie publica la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala (Universitatea din Bucuresti) si la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cum sa redactam lucrare de diploma, o teza de doctorat, un articol stiintific

  • 35.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Septimiu Chelcea
An publicare 2003
Editura Comunicare.ro
Limba romana
Numar pagini 195
Stare foarte buna