Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cum sa traim mai usor cu artrita si reumatismul nostru
Din sumarul cartii lui Christian Barnard, Cum sa traim mai usor cu artrita si reumatismul nostru: Cercetari asupra artritei, Atata timp cat traim, Ce sunt durerile incheieturilor, Articulatia, Boala mea: artrita reumatoida, Osteoartroza, Chirurgie pentru un chirurg, Depresia, Problema durerii, Alternative de tratament, Acupunctura, Regim si exercitiu fizic, Homeopatia, Accesorii recreatice.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cum sa traim mai usor cu artrita si reumatismul nostru

  • 29.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Christian Barnard
An publicare 1994
Editura Rom Direct Impex
Limba romana
Numar pagini 130
Stare foarte buna