Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Cunoasterea mediului inconjurator. Manual pentru clasa a III-a (1995)
Cunoasterea mediului inconjurator. Manual pentru clasa a III-a (1995) este un material de Ion Serdean, Marcela Penes, Florian Dituleasa, cu numeroase ilustratii color in text - manual revizuit in anul 1992. Din cuprinsul cartii: Linia orizontului, Punctele cardinale, Satul si comunca, Padurile de munte, Locuitorii si ocupatiile lor, Vita de vie, Planul scolii, Formele de relief, Pestii din rauri si lacuri.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Cunoasterea mediului inconjurator. Manual pentru clasa a III-a (1995)

  • 25.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ion Serdean Marcela Penes Florian Dituleasa
An publicare 1995
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 96
Stare foarte buna