Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Darclee (hard-cover)
Darclee (hard-cover) este o lucrare biografica, de George Sbarcea, Ion Hartulari Darclee, cu numeroase fotografii in text. Vocea exceptional cultivata i-a permis abordarea unui foarte vast repertoriu in cadrul caruia a interpretat roluri de soprana liric? lejera, soprana lirica spinto, dramatica, Falcon, mezzosoprana, dar si contralto. Darclee, maiastra pasare de basm sau privighetoarea adorata, asa cum era supranumita, personalitate marcanta a muzici romanesti, atat de apreciata de mari compozitiori precum Verdi, Leoncavallo, Mascagni, Catalani, Puccini, care cantase cu Caruso si Francesco Tamagno si care aparuse de multe ori sub bagheta lui Toscanini, a trait in Romania intr-un trist anonimat.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Darclee (hard-cover)

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor George Sbarcea Ion Hartulari Darclee
An publicare 1961
Editura Muzicala a U.C. din R.P.R.
Limba romana
Numar pagini 262
Stare foarte buna