Vezi cos Comanda
Stoc epuizat De la arbore spre labirint

Asa cum o anunta chiar titlul, De la arbore spre labirint nu este un manual de semiotica sau o dezvoltare a vreunei teorii a semnului, ci un studiu istoric asupra diverselor teorii ale semnului si ale semiozei in decursul veacurilor. Cartea este rezultatul unei tendinte mai vechi si a unei preocupari suficient de prezente incat sa primeasca un raspuns pe masura...un excelent studiu de filosofie.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

De la arbore spre labirint

  • 52.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Umberto Eco
An publicare 2009
Editura Polirom
Limba romana
Numar pagini 545
Stare foarte buna