Vezi cos Comanda
Stoc epuizat De la Jiu in lung si-n lat (cantece batranesti)

Cartea De la Jiu in lung si-n lat, din cuprins: Iancu Jianu, La nunta la Vijulan, Doicin bolnavul, Sardar Calin, Ghita Catanuta, Gruia la socrii, Gruia lui Novac, Gheorghe si arapul, Miorita, Cantecul lui Zbanca.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

De la Jiu in lung si-n lat (cantece batranesti)

  • 49.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Al. A. Buzera Gh. I. Busu si Emilia Comisel
An publicare 1971
Editura Comitetul pentru Cultura si Educatie Socialista Dolj
Limba romana
Numar pagini 376
Stare satisfacatoare