Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Desen artistic si educatie plastica. Manual pentru clasa a VI-a (1998)
Desen artistic si educatie plastica. Manual pentru clasa a VI-a (1998), un material de Nicolae Filoteanu, Doina Marian aprobat prin Ordinul nr. 4874 din 09.09.1996, in urma licitatiei organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC. Fiecare capitol tematic corespunde programei scolare si cuprinde: partea teoretica, sustinuta cu o bogata ilustratie, un dictionar de specialitate si o sectiune de autoevaluare. Nivelul de tratare se bazeaza pe vocabularul specific, deja acumulat in clasa a V-a, caruia i se adauga noi concepte si notiuni. Conceput pentru a educa, manualul de fata directioneaza selectia si stimuleaza discernamantul artistic, recurgand la: un text antrenant, in echilibru cu iconografia si ilustratiile cele mai adecvate demersului teoretic, cu numeroase exemplificari din creatia picturala a unor copii de varsta elevilor carora li se adreseaza.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Desen artistic si educatie plastica. Manual pentru clasa a VI-a (1998)

  • 34.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Nicolae Filoteanu Doina Marian
An publicare 1998
Editura ALL
Limba romana
Numar pagini 80
Stare buna