Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Desenul tehnic (A. Petrovici)

Desenul tehnic (A. Petrovici), o lucrare dupa Bachmann-Vent-Forberg, adaptare de Ing. A. Petrovici. O carte minune, fie ca o citeste un ucenic, un inginer, un student sau un mester, ce lasa urme adanci in spiritul oricarui tehnician. Din cuprins: Compasul, Felurile desenelor, Desenarea unei piese subtiri, Scara desenului, Piramida si conul, Exemple de sectionari, Rigla de calcul, Desenul de oferta si pentru brevete, Metode de proiectie, reprezentarea obiectelor, semne si indicatiuni pentru suprafete exterioare.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Desenul tehnic (A. Petrovici)

  • 48.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor A. Petrovici
An publicare 1942
Editura Gorjan
Limba romana
Numar pagini 192
Stare satisfacatoare