Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Despre prietenie. Linistea sufleteasca. Despre educatie
Despre prietenie. Linistea sufleteasca. Despre educatie - editie coligata, lucrari de Cicerone, Seneca, H. Spencer in colectia BPT. Atentie, cartea necesita relegare/recopertare! Despre prietenie - De amicitia, din latinesce de N. Derera. Linistea sufleteasca, de Seneca, din latineste de Grigore Goilay, editia II-a. Despre educatie - Herbert Spencer, o traductie de Dumitru Stancescu, editia a doua.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Despre prietenie. Linistea sufleteasca. Despre educatie

  • 60.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Cicerone Seneca H. Spencer
An publicare 1899; 1915
Colectie B.P.T.
Editura Stoeck & Mueller; Alcalay
Limba romana
Numar pagini 67; 60; 212
Stare satisfacatoare