Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Dictionar de Medicina (Oxford)
Dictionar de Medicina (Oxford) este o lucrare intocmita de Elizabeth A. Martin, o traducere in romaneste de Gh. Vasilescu. Cartea ofera intreaga gama de termeni importanti si concepte folosite astazi in medicina, este scrisa de o echipa de specialisti in medicina, autori de carti medicale, o lucrare destinata in primul rand celor care lucreaza in profesii paramedicale, precum farmacie, fitoterapie, logopedie sau asistenta sociala. Cartile Oxford sunt renumite in intreaga lume pentru calitatea, autoritatea si seriozitatea lor.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Dictionar de Medicina (Oxford)

  • 80.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Elizabeth A. Martin
An publicare 2005
Editura BIC ALL
Limba romana
Numar pagini 872
Stare buna