Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Dictionar francez-roman (1973)
Dictionar francez-roman (1973) - pentru uzul elevilor, o lucrare elaborata de Marcel Saras si care se adreseaza in primul rand elevilor din licee si din ultimele clase ale scolii generale. Dictionarul de fata poate deveni un instrument de lucru util nu numai pentru elevi, dar si pentru orice persoana care intreprinde studiul limbii franceze. Dictionarul cuprinde traducerea a peste 10000 de cuvinte.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Dictionar francez-roman (1973)

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Marcel Saras
An publicare 1973
Editura Stiintifica
Limba romana
Numar pagini 413
Stare foarte buna