Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Dictionarul personalitatilor doljene
Dictionarul personalitatilor doljene este o lucrare intocmita de Mariana Leferman, Gabriela Braun, si se constituie intr-o prezentare biobibliografica a personalitatilor care s-au nascut in Craiova sau in imprejurimi si care au avut o activitate deosebita in aceasta zona intr-o anumita perioada a vietii lor, care s-au stabilit in Craiova sau care au invatat in scoli si licee prestigioase din Craiova.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Dictionarul personalitatilor doljene

  • 40.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mariana Leferman Gabriela Braun
An publicare 1999
Editura Aius
Limba romana
Numar pagini 255
Stare foarte buna