Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Dimensiuni ale asistentei sociale
Dimensiuni ale asistentei sociale, o lucrare sub coordonarea Prof. Dr. Vasile Miftode, este un volum de debut in literatura romaneasca de specialitate. Cartea este rodul unei documentari substantiale si al unor experiente directe in institutiile de protectie si asistenta sociala din tara noastra, Grecia, Belgia, Franta sau SUA.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Dimensiuni ale asistentei sociale

  • 21.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Vasile Miftode
An publicare 1995
Editura Eidos
Limba romana
Numar pagini 397
Stare buna