Vezi cos Comanda
Stoc epuizat El Condor Pasa (Traum Melodien aus dem fernen Suden)
El Condor Pasa (Traum Melodien aus dem fernen Suden), disc vinil LP Ariola 207746, Germania. Cuprinde printre altele: Blue Bayou, El Condor Pasa, Mexican Girl, La Paloma, Guantanamera, Samba pa ti, Spanish Eyes, Aranjuez.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

El Condor Pasa (Traum Melodien aus dem fernen Suden)

  • 39.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An aparitie 1986
Orchestrare/Dirijor Orchester Anthony Ventura
Stare coperta foarte buna
Stare disc foarte buna