Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Doando
Editie revazuta si adaugitaAsteptau ceva, ca o amenintare iminenta. Apoi, din virfurile antenelor care se distingeau lucind alb pe carbunele cerului, tasnira flacari enorme. Jerbele, fluturand bezmetice, se micsorau si se lungeau, serpi intaratati care muscau intunericul dintre stele. Nu era nimic triumfator in acest joc al flacarilor, spaima rupea zagazurile constiintei, revarsata ca o cascada in suflet, aducind sclipiri inghetate in pupile, crispand degetele pe obiecte. Doando ucidea o planeta, invaluind-o in palalaia gazelor incandescente din pantecele ei, apoi o faramita marunt, o transforma intr-un bulgare rosu si alb.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Doando

  • 9.90Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor R. Barbulescu G. AnaniaI
Colectie Nautilus SF
Editura Nemira
Limba romana
Numar pagini 297
Stare foarte buna