Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Doctorul de casa

Doctorul de casa, o carte utila, de J. Frank Hurdle. Din cuprins: Meniu tip ulcer, Cum sa folositi secretele bunului simt?, Cum sa va formati o rezistenta impotriva bolilor, Regim pentru diabetici, Cum sa insuflati o forta noua inimii, Puteti straluci de sanatate revitalizandu-va sangele, Cum sa va pastrati dintii, Cum sa insuflati o sanatate stralucitoare plamanilor dvs., Cum sa distrugeti migrenele, Cum sa dati un impuls sistemului dvs nervos, Tratamentul problemelor tiroidei, Cum sa atenuati o stare de soc.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Doctorul de casa

  • 24.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor J. Frank Hurdle
An publicare 1994
Editura Rom Direct Impex
Limba romana
Numar pagini 186
Stare foarte buna