Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Doctorul Thorne Vol.I
Doctorul Thorne Vol.I este un roman scris de Anthony Trollope, colectia BPT Nr.818. O traducere, prefata si tabel cronologic de Mihaela Bucur. Unul dintre cele mai bune romane ale lui Anthony Trollope, o carte palpitanta, plina de spirit, profund induiosatoare, bogata in emotii la fel de reale astazica pe vremea cand a fost scrisa, ne face cunostinta cu personaje din Barchester, cu pretentioasa familie De Courcy, cu pragmatica Miss Dunstable si cu deplorabilul Sir Roger Scatcherd. Doctorul Thorne ne seducecu o poveste fermecatoare ca vinul vechi, in care lumea se vede ca o scena pe care joaca personaje care mai de care mai colorate.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Doctorul Thorne Vol.I

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Anthony Trollope
An publicare 1974
Colectie B.P.T.
Editura Minerva
Limba romana
Numar pagini 229
Stare foarte buna