Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Drept civil. Teoria generala a obligatiilor (1998)
Drept civil. Teoria generala a obligatiilor (1998) - o lucrare de Constantin Statescu, Corneliu Barsan. Epuizarea editiei din anul 1992 a lucrarii de fata ne-a confirmat una dintre ratiunile ce ne-au indemnat la tiparirea ei: pana la rescrierea unei Teorii generala a obligatiilor in dreptul civil roman, si poate ca vor fi altii care s-o faca inaintea noastra si mai bine canoi, aceasta este inca actuala. De aceea am si acceptat reeditarea ei.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Drept civil. Teoria generala a obligatiilor (1998)

  • 37.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Constantin Statescu Corneliu Barsan
An publicare 1998
Editura ALL
Limba romana
Numar pagini 453
Stare foarte buna