Vezi cos Comanda

Drept penal (partea generala) Valentin Mirisan, editia a IV-a. Lucrarea este destinata atat practicienilor cat si teoreticienilor din domeniul dreptului penal, absolventilor care urmeaza un masterat sau o alta forma de perfectionare profesionala si studentilor de la facultatile de drept. Cuprinde modificarile Codului penal in vigoare survenite pana in luna august 2012, inclusiv dispozitiile Legii nr. 27/2012 referitoare la eliminarea prescriptiei raspunderii penale si a executarii pedepsei pentru infractiunile de omor, precum si pentru infractiunile intentionate care au avut ca urmare moartea victimei si modificarile aduse Codului penal in vigoare prin Legea nr. 63/2012.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Drept penal (partea generala) Valentin Mirisan - dedicatie

  • 80.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Valentin Mirisan
An publicare 2012
Editura Universul Juridic
Limba romana
Numar pagini 361
Stare foarte buna