Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Drepturi si obligatii
Lucrarea Drepturi si obligatii, de Mircea Goruneanu, Ion Ionescu, are in vedere legislatia in vigoare la data de 31 decembrie 1980 si nu a tratat drepturile privind retributia. O carte editata de Revista Economica, sub coordonarea dr. Al. Detesan. Din sumar: Stabilitatea in munca, Remizieri, Pensia de urmas, Munca de noapte, Premiile anuale, Doctorat, Locul de munca, Luarea de mita, Fruntas in intrecere.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Drepturi si obligatii

  • 8.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Mircea Goruneanu Ion Ionescu
An publicare 1981
Editura Revista Economica
Limba romana
Numar pagini 383
Stare satisfacatoare