Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Drumul tutunului (1945)
Drumul tutunului - Tobacco Road, carte scrisa de Erskine Caldwell, are o traducere de Silvian Iosifescu. Din romanele scriitorului american: Pamant american, Un loc numit Estherville, Drumul tutunului, Pogonul lui Dumnezeu, Povestiri de pe coasta Golfului, Casa de pe coline, Ingenuncheaza in fata rasaritului de soare, Cai sudice sau Baiatul din Georgia. Opera lui Caldwell se impartaseste din vigoarea si simplitatea ce pot fi socotite drept un factor comun al tinerei literaturi americane.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Drumul tutunului (1945)

  • 35.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Erskine Caldwell
An publicare 1945
Editura Forum
Limba romana
Numar pagini 211
Stare buna