Vezi cos Comanda
-80% Stoc epuizat Drumuri (antologie a nuvelei de inspiratie rurala)
Drumuri (antologie a nuvelei de inspiratie rurala), o carte cu un cuvant inainte de Acad. Zaharia Stancu. Antologia ii cuprinde, printre altii, pe: St. Luca, Tr. Cosovei, Ion Baiesu, I. D. Balan, I. L. Caragiale, Al. Sahia, Geo Bogza, B. Delavrancea, Marin Preda, Fanus Neagu, Gala Galaction, Suto Andras, V. Rebreanu sau Ion Creanga.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Drumuri (antologie a nuvelei de inspiratie rurala)

  • 13.00Lei
  • 2.60Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 1972
Editura Minerva
Limba romana
Numar pagini 502
Stare satisfacatoare