Vezi cos Comanda
Stoc epuizat E atat de timid
E atat de timid, roman de dragoste de Linda Cajio: Richard - seducatorul misterios cu ochi verzi... In pantaloni de piele sau blugi, Richard Creighton era ingrozitor de sexy, irezistibil, dar traind intr-o lume complet diferita de a ei! Pen Marsh stia ca era prea matura ca sa mai faca o pasiune de adolescenta pentru frumosul actor care juca in filmul regizat de verisoara sa, dar sentimentele fata de el ii scapasera deja de sub control, indiferent cat de des isi reamintea de pustiul slabanog si miop din anii de scoala.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

E atat de timid

  • 12.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Linda Cajio
Editura Malina
Limba romana
Numar pagini 256
Stare buna