Vezi cos Comanda
-80% Stoc epuizat Ecografia clinica diagnostica si interventionala
Ecografia clinica diagnostica si interventionala este o lucrare de Tiberiu Pop, cu planse color in afara textului si ilustratii si fotografii alb-negru in text. Primele aplicatii ale ultrasunetelor se situeaza la sfarsitul anilor '40. Ele au progresat rapid in diverse domenii, in medicina fiind introduse nmai pe la sfarsitul anilor '70, dupa descoperirea scalei gri si a ecografiei in timp real.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Ecografia clinica diagnostica si interventionala

  • 185.00Lei
  • 37.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Tiberiu Pop
An publicare 1998
Editura Medicala
Limba romana
Numar pagini 708
Stare foarte buna