Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Economie. Manual pentru clasa a XI-a (2006)
Economie. Manual pentru clasa a XI-a (2006), autori: Ilie Gavrila, Dan Nitescu, Paul Tanase Ghita, Constantin Popescu, este destinat elevilor din invatamantul liceal - clasele a Xl-a, a XII-a, ruta SAM, dar si altor persoane dornice sa se initieze in studiul economiei. In elaborarea sa, autorii au avut in vedere ca economia, ca activitate fundamentala in orice societate, poate si trebuie sa primeasca o explicatie adecvata pentru a putea fi inteleasa. Cuprinsul manualului prezinta, intr-o structura logica, economia capitalista ca expresie a actiunilor promovate pe criterii de rationalitate economica.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Economie. Manual pentru clasa a XI-a (2006)

  • 18.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Ilie Gavrila Dan Nitescu
An publicare 2006
Editura Economica
Limba romana
Numar pagini 191
Stare buna