Vezi cos Comanda
-30% Edera, Volumul al II-lea
Andrea soseste in sudul Frantei sa-si caute tatal si sa-l traga la raspundere pentru greselile trecutului. Dar umberto Davilla este un adevarat magician: in timpul amplelor convorbiri, isi cizeleaza fiul si-i deschide drumul de intoarcere la Edera.
Maica Marta sufera un aciident grav, dar ajutorul medical soseste la timp. Stiinta medicala si desigur dragostea fac minuni cu Valerio, care va iesi pe propriile-i picoare din spital.
Andrea si Edera asteapta al doilea copil. Dar Michel ramane singur. Oare pentru cat timp?
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Edera, Volumul al II-lea

  • 9.90Lei
  • 6.90Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor Angelica Montemaggiore
Editura Aquila
Limba romana
Numar pagini 250
Stare foarte buna