Vezi cos Comanda
-50% Electronica fizica a starii solide

Importanta pur stiintifica a fizicii solidului consta in explicarea relatiilor fenomenologicegasite de ramurile fizicii asa zise clasice prin studierea corpului solid-mecanica,acustica,caldura,electricitatea si optica-privite din punctul de vedere al structurii microscopice,prin utilizarea cuceririlor fizicii moderne-mecanica cuantica,statistica cuantica,fizica atomica,teoria cuantica a campului-precum si ale tehnicii experimentale moderne-difractia cu raze X,cu electroni si neutroni,interactia radiatiei electromagnetice si corpusculare cu solidele,tehnici sensibile de masura si calcul,partial sau total automatizate.

Probleme si aplicatii ale fizicii semiconductorilor

Dispozitive dielectrice

Dispozitive magnetice

Probleme de azi si probleme de maine

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Electronica fizica a starii solide

  • 17.00Lei
  • 8.50Lei

Disponibilitate: In stoc


Autor Ion Bunget
Editura Stiintifica
Limba romana
Numar pagini 180
Stare foarte buna