Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Elemente de antropologie filosofica
Din sumarul lucrarii Elemente de antropologie filosofica, intocmite de Nicolae Nicolescu: Vocatia actuala a antropologiei filosofice, Antropologia religioasa, Privire istorica a antropoologei filosofice, Antropologie fizica si biologica, Omul-univers in Univers, fiinta bio-psiho-sociala, Antropogeneza, Natura. Omul si societatea, Ontologia umanului.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Elemente de antropologie filosofica

  • 49.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Nicolae Nicolescu
An publicare 1998
Editura Reprografia Universitatii din Craiova
Limba romana
Numar pagini 349
Stare buna