Vezi cos Comanda
ELEMENTE DE PROGRAMARE. LECTII PRACTICE PENTRU ELEVII DE GIMNAZIU
Prin aceste lecţii practice, copiii sunt orientaţi, pas cu pas, să gândească rezolvarea problemelor cu calculatorul, de la analiza datelor şi până la compunerea testelor care probează calitatea unui program. Lucrarea cuprinde atât probleme clasice, cât şi probleme sau situaţii noi, adaptate vârstei. în alegerea şi prezentarea acestora s-a urmărit şi calitatea „produsului” realizat de programator: designul, uşurinţa în utilizare, performanţa sau eficienţa în timp a programului. Conţinutul lucrării este accesibil elevilor de gimnaziu, atât prin nivelul cunoştinţelor prezentate, cât şi prin stilul abordat, bazat pe comunicare directă, făcând apel la intuiţie şi creativitate. Fiecare temă are un număr de idei, sfaturi practice sau trucuri utile oricărui programator. Pentru verificarea abilităţilor de gândire sau de programare dobândite, lucrarea conţine algoritmi propuşi spre descifrare sau programe care aşteaptă să fie depanate (toate scrise în limbajul Pascal ��" cel mai folosit la nivel gimnazial).
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

ELEMENTE DE PROGRAMARE. LECTII PRACTICE PENTRU ELEVII DE GIMNAZIU

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Ultima bucata!


Autor MIOARA GHEORGHE Mariana Kisck
Editura Corint
Limba romana
Numar pagini 192
Stare excelenta