Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Enciclopedie medicala pentru intreaga familie
Cartea Enciclopedie medicala pentru intreaga familie este cel mai competent si actualizat ghid pentru sanatatea si starea de bine a familiei dumneavoastra. Fara ocolisuri, enciclopedia va raspunde avizat la toate intrebarile, de la simptome pe care sa le observati, pana la tratamenul la care sa va puteti astepta. Va spune cand sa apelati la doctor, ce intrebari sa-i puneti si ce analize vi se pot recomanda.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Enciclopedie medicala pentru intreaga familie

  • 699.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


An publicare 2011
Editura Reader's Digest
Limba romana
Numar pagini 670
Stare foarte buna