Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Enigma Otiliei (1971)
Enigma Otiliei (1971) este un roman de dragoste scris de George Calinescu, colectia Romanul de Dragoste Nr.26. Romanul, obiectiv si realist, aduce, in prim plan, in maniera realista, o clasa sociala urbana, in plina ascensiune in secolul 19, in Europa. Dornica sa se exprime intreprinzator, burghezia este reprezentata prin oameni creativi, competitivi, indrazneti, care au strans capital prin forte proprii in domeniul industrial, comercial sau bancar, avand ca puncte de reper dezideratele Revolutiei Franceze. Cartea Enigma Otiliei este poate cea mai solida opera beletristica a lui Calinescu, reprezentand, pentru mediul citadin romanesc, ceea ce a reprezentat capodopera lui Rebreanu Ion pentru cel rural.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Enigma Otiliei (1971)

  • 15.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor George Calinescu
An publicare 1971
Colectie Romanul de Dragoste
Editura Eminescu
Limba romana
Numar pagini 436
Stare buna