Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Eseu despre creatia artistica
Eseu despre creatia artistica este o lucrare intocmita de Liviu Rusu, estetician, critic si istoric literar, comparatist roman. Cartea este cartonata si cu supracoperta. Estetica nu va putea ajunge vreodata la rezultate satisfacatoare decat patrunzand sufletul artistului, si prin el viata operei, si nu fixand anumite principii care raman in afara sferei propriu-zise a artei. Ca orice stiinta, ea trebuie sa plece de la fapte, care, in materie de arta, sunt fapte artistice.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Eseu despre creatia artistica

  • 28.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Liviu Rusu
An publicare 1989
Editura Stiintifica si Enciclopedica
Limba romana
Numar pagini 345
Stare foarte buna