Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Estetica poeziei lirice
Estetica poeziei lirice este o lucrare de Liviu Rusu, editie princeps. Cateva file volante, dar stare generala foarte buna! Orice opera de arta are o baza existentiala. In ea freamata intentionalitatea originara a spiritului omenesc, care tinde sa se inchege in forme exterioare durabile pentru a deveni accesibila sensibilitatii noastre. Acesta este principiul fundamental dela care pleaca lucrarea de fata.
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Estetica poeziei lirice

  • 62.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Liviu Rusu
An publicare 1937
Editura Institutului de Psihologie a Universitatii Cluj
Limba romana
Numar pagini 231
Stare satisfacatoare