Vezi cos Comanda
Stoc epuizat Eufrosin Poteca - un european din Valahia
Cartea scrisa de Elvira Ecaterina Ivanescu, Eufrosin Poteca-un european din Valahia, cuprinde urmatoarele capitole: Poteca in elita culturala a Bucurestiului secolului XIX, Poteca la confluenta evenimentelor istorice, Eufrosin Poteca si filosoful Constantin Radulescu-Motru, Vocatia europeana a arhimandritului Poteca, Poteca, student la universitati europene, Eufrosin Poteca in contextul iluminismului european, Teologie si slujire sfanta, Predica - eseu, mesaj cultural si spiritual, Eufrosin Poteca si Jacquse- Benigne Bossuet, Poteca in istoria literaturii romane, Confesiunile lui Poteca, o opera literara postuma, Pentru inaltarea culturala a Valahiei (traducatorul, profesorul).
Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Eufrosin Poteca - un european din Valahia

  • 48.00Lei

Disponibilitate: Stoc epuizat


Autor Elvira Ecaterina Ivanescu
An publicare 2006
Editura Universitaria
Limba romana
Numar pagini 326
Stare foarte buna